Probeer ons proefpakket

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom BIBI?

Bibi is een van de weinigen producten met 50 jaar ervaring in het maken van BARF (biologically appropriate raw food) vlees voedingen.

Op basis van deze ervaring zijn wij een van weinigen 100% vleesmix producenten die hebben gezien hoe onze voedingen hebben bijgedragen aan gehele gezonden honden en katten levens.

Wij gebruiken voor onze voedingen vlees, organen en botten van de beste kwaliteit en voegen geen goedkope opvul groenten of kunstmatige toevoegingen toe.

Nieuwe klant?

Probeer ons proefpakket met alle smaken en zonder verzendkosten.

4.7 van 5

Kies BIBI voor uw hond & kat: 50+
jaar ervaring en kwaliteit

100% vers vlees

Ingevroren voor lange
houdbaarheid

Geen goedkope groenten of
kunstmatige toevoegingen

Binnen 1 werkdag verzonden

Hoge kwaliteit vlees soorten zoals
Black Angus Rundvlees

Handige sachet verpakkingen
van 125gr tot 1000gr

Samenstelling

BIBI bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, zelfs geen kunstmatige toevoegende vitamines en mineralen. Alles is 100% puur natuur in deze unieke voeding en komt volledig overeen met de natuurwetten van de carnivoor.

Alle benodigde voedingstoffen die uw hond of kat nodig hebben zijn afkomstig uit de organen, botten en het spiervlees die wij gebruiken in de productie van onze voedingen.

Onze voeding bevat over het algemeen de gemiddelde verhoudingen:

– spiervlees vlees (40%)
– organen (33%)

– vleesbotten (25%)
– oliĆ«n (2%)

Aan huis bevroren geleverd wanneer het
u uitkomt

U Kunt in onze webshop elke dag van de week uw bestelling plaatsen. De verzenddagen zijn maandag tot en met donderdag. Als u op werkdagen voor 11:00 een bestelling plaatst wordt deze de zelfde werkdag verzonden.

Wij garanderen levering. Mocht er onverhoopt wat fout gaan met uw levering dan wordt deze kosteloos opnieuw verzonden.

Filters

Taste
Size