Probeer ons proefpakket

Over Ons


Bij BIBI diervoeding streven wij er sinds 1973 naar om zo goed mogelijke vers vlees voeding voor hond en kat samen te stellen.

Hierbij kijken wij naar de samenstelling van het prooidier van de hond of kat, en proberen wij hier zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen met onze complete vleesmixen. U kunt onze voedingen vinden bij de betere dierenspeciaalzaken en dierenartsen in Nederland en Belgiƫ.

Onze grondstoffen worden zoveel mogelijk vers aangeleverd door erkende Nederlandse leveranciers. Hierbij kunnen wij gelijk controleren of de kwaliteit van de grondstoffen voldoet aan onze strenge eisen.

De voedingslijnen zijn compleet natuurlijk zonder kunstmatige toevoegingen zoals de natuur het bedoeld heeft. Onze producten worden geproduceerd volgens de huidige HACCP-normen en NVWA-richtlijnen.

Er zijn tegenwoordig veel producenten binnen Nederland die het KVV en BARF concept voor de hond en kat aanbieden. BIBI is echter een van de weinigen die kan zeggen dat honden en katten hun volledige levensduur van soms meer dan 20 jaar gezond geleefd hebben op onze producten.

bibi - friendship between kids and dogs

Filters

Taste
Size
Merk