Probeer ons proefpakket

Heeft u vragen?
Wij hebben antwoorden

Wij verpakken uw order in een geïsoleerde doos en voegen hieraan droogijs toe. Droogijs is extreem koud en verdampt naar gas zodat er geen water in de doos achterblijft. Als het niet lukt om uw order de eerste poging te leveren word uw order in de diepvries opgeslagen tot de 2de uitlever poging.

U kunt de voeding in uw vriezer bij -18C tot 20 maanden bewaren. Na ontdooien is de voeding te minste 48 uur houdbaar in de koelkast bij 7C

Geen probleem. Er wordt geprobeerd de order bij uw buren te leveren. Lukt dit niet dan wordt uw order de volgende avond opnieuw aangeboden tussen 17:00 en 22:00

Ja. U ontvangt de dag van verzending een email van Trunkrs met uw track and trace code. U ontvangt eventueel ook een sms van Trunkrs als u uw mobiele telefoonnummer heeft vermeld.

De voeding wordt met verse ingrediënten van Nederlandse leveranciers in onze eigen fabriek geproduceerd.

De filosofie achter onze voeding is om de zo natuurlijk mogelijk te houden. Om deze reden voegen wij geen kunstmatige vitamines toe.

Honden en katten zijn van nature carnivoren en eten van natuurlijke oorsprong geen groentes. Veel producenten voegen deze wel toe aangezien de inkoopprijzen van groenten vele malen lager zijn dan de inkoopprijzen van vlees. Uiteraard word dan veel gezegd over mogelijk gezondheid voordelen en niet de lage inkoopprijs ten opzichte van vlees.

In uw proefpakket ontvangt u voor de hond of kat van alle smaken 1 stuk in 250gram sachet.

Uw verzending is gratis vanaf 50 euro. De volumekorting is tot 20% over het aankoopbedrag naarmate het aankoopbedrag toeneemt.

De voedingen zijn hard bevroren vanaf -15C en zijn geheel zacht bij -4C. Als u voeding aan de buitenkanten zachter begint te worden maar nog wel goed koud is en deels bevroren kan deze ingevroren worden. De voeding heeft namelijk nog een kerntemperatuur van -8C.

Als de voeding geheel zacht is en niet meer koud aanvoelt kunt u deze niet meer gebruiken. U kunt contact met ons opnemen via info@bibidiervoeding.nl en wij zorgen kosteloos voor een nieuwe bestelling.

Op onze website kunt u bij voedingsadvies zien hoeveel uw kat of gevoerd moet worden.

KVV staat voor kant en klaar vers vlees. De voedingen van BIBI zijn ontworpen zodat uw kat of hond alle voedingstoffen krijgen die zij nodig hebben.

Het kan gebeuren dat uw hond of kat bepaalde smaken niet lekker vindt. Om deze reden hebben wij een proefpakket met alle smaken per 1 stuk in klein verpakking van 250gram. Deze kunt u bij ons als nieuwe klant bestellen tegen een verlaagde prijs met gratis levering.

Als uw doos geleverd wordt raden wij aan deze zo snel mogelijk uit te pakken naar uw vriezer.

Filters

Taste
Size
Merk